نکاتی در مورد بدنسازی بسکتبال

ساخت وبلاگ

 نکاتی در مورد بدنسازی بسکتبال

 بسیاری از ورزشکاران جوان انگیزه زیادی دارند که در فضایی قرار گیرند که بیشتر کار کنند و آمادگی بیشتری به دست آورند تا بتوانند بهتر بسکتبال بازی کنند.

 

 داشتن این ویژگی ها در زمین بسکتبال به معنای پرش بیشتر، پرتاب از فاصله دورتر و قرار گرفتن قدرتمندانه بین حریف و سبد است. مسئله دیگر بهبود اعتماد به نفس است، همان گونه که می بینید چگونه مبتدیانی که آمادگی بدنی بیشتری کسب می کنند آن را به زمین بازی منتقل می کنند. 

 

در دسترس بودن برنامه های نامناسب، نا مطمئن و ناکار آمد یک مشکل عمومی برای توسعه قدرت است. یک برنامه مناسب جهت توسعه قدرت برنامه ای است که خوب طراحی شده باشد، کاربردی و انفرادی باشد، اجرا را بهبود بخشد و احتمال آسیب را کاهش دهد برنامه های توسعه قدرت بر بهبود قدرت و توان تاکید دارند و شامل تمرینات با تکرار زیاد که به بهبود استقامت عضلانی کمک می کنند نمی شوند.

این تمرینات برای توسعه سلامتی و تندرستی ورزشکاران به کار می روند و کاربردی در فیزیوتراپی (ورزش درمانی) و توانبخشی ندارند.

 

اصول تمرینات قدرتی

 این بخش حاوی اطلاعات مهمی برای درک کلی برنامه ها و تمرینات قدرتی و چگونگی استفاده صحیح و مناسب از آنها برای کسب بهترین نتیجه است.

1- فضای مطمئن و مناسب: قبل از شروع هر برنامه ای ابتدا فضای مورد نیاز برای اجرای تمرینات را بررسی کنید. وزنه ها و دوبل ها، مدیسن بال ها، توپ های سوئیسی و یا هر وسیله دیگری که ممکن است باعث آسیب شوند را پیدا کنید. کنترل کنید زمین خشک و تمیز باشد و لغزنده نباشد.

وقتی در حال تمرینات بالای سر هستید مطمئن شوید ارتفاع سقف مناسب است و مانعی به سقف آویزان نشده باشد. مطمئن شوید فضای سالن کافی است و وزنه ها با دیوار، وسائل یا ورزشکاران دیگر برخورد نمی کنند.

- تعیین وزنه مناسب: از روش های مختلفی برای تعیین وزنه مناسب استفاده می شود. یک روش عمومی درصد مشخصی از حداکثر وزنه ای است که فرد می تواند فقط برای یک بار جابه جا کند. ما روش آزمون و خطا را برای این کار پیشنهاد می کنیم.

2-با وزنه های سبک بدنتان را گرم کنید. وزنه های سبک را در ست اول به راحتی جابه جا کنید و در هر ست مقداری به وزنه ها اضافه کنید تا جایی که به سختی بتوانید وزنه را 2 تا 3 بار با تکنیک صحیح بالا ببرید.

3- کمربند وزنه برداری: بسیاری از ورزشکاران در هنگام تمرینات قدرتی از کمربند وزنه برداری استفاده می کنند. کمربند یک وسیله حمایت کننده و ایمنی است و نباید به عنوان وسیله ای برای تقویت کمر در نظر گرفته شود. کمربند وزنه برداری به ثبات عضلات پایین کمر و شکم کمک می کند و حمایت بیشتری برای آنها فراهم می آورد.بسیاری از ورزشکاران در حین بالا بردن وزرنه مثل حرکات بالا بردن وزنه از روی سینه یا پرس نظامی از کمربند استفاده می کنند.همچنین آنها در حرکاتی مثل اسکات، لیفت مرده، حرکت یک ضرب در وزنه برداری و بالا بردن میله از بالای زانو که روی تخته مخصوص وزنه برداری انجام می شوند از کمربند استفاده می کنند.

کمربندها ار لحاظ اندازه، شکل و جنس انواع مختلفی دارند. هنگام انتخاب کمربند دقت کنید کدام یک راحت تر هستند و حمایت لازم را فراهم می کنند. هنگام استفاده از کمربند اطمینان حاصل کنید که در وضعیت راحت بین ناف و پایین کمرتان قرار گرفته است. در بین ست ها کمی کمربند را آزاد کنید و قبل از شروع ست بعدی آن را محکم کنید. به یاد داشته باشید که کمربند در هنگام اجرای تمرین باید راحت باشد.

4- نفس کشیدن: روش نفس کشیدن در هنگام اجرای تمرینات قدرتی خیلی مهم است. 

اگر در حین تمرین نفستان را حبس کنید ممکن است دچار بیماری های قلبی مثل افزایش فشار خون و بی نظمی در ضربان قلب شوید.اگر به صورت صحیح نفس نکشید ممکن است دچار والسالوا (حبس شدن و فشار هوا در شش ها) شوید.این واکنش منجر به بالا رفتن فشار خون می شود و به دنبال آن ممکن است فرد دچار گیجی، ضعف و غش شود.

 

 

بسکتبال حرفه ای شادگان...
ما را در سایت بسکتبال حرفه ای شادگان دنبال می کنید

برچسب : نکاتی در مورد روابط,نکاتی در مورد مردان,نکاتی در مورد بارداری,نکاتی در مورد زنان,نکاتی در مورد بدنسازی,نکاتی درباره,نکاتی درباره مردان,نکاتی درباره بارداری,نکاتی درباره روابط,نکاتی در مورد ازدواج, نویسنده : basketballshadegana بازدید : 185 تاريخ : چهارشنبه 17 شهريور 1395 ساعت: 6:31